Nagrade

A’Design Award – 2021

Razstava 360 Design Budapest je osvojila dve bronasti priznanji na mednarodnem tekmovanju A’Design Award. Priznanja je prejela tudi v kategorijah Oblikovanje in ustvarjanje dogodkov ter Oblikovanje notranjih prostorov in razstav. V kategoriji Eventex Virtual Expo je prejela zlato, v kategoriji Art Event pa bron.

Eventex – 2021

MVM Zenergia je po zaslugi MVM Group prejela zlato priznanje v kategoriji Eventex Virtual Fundraising Event. Projekt je osvojil zlato v kategorijah Power Of Live Events Conference in B2B Events ter srebrna priznanja v kategorijah Budget Event, Marketing Campaign – Non-for-profit/Government in The Grand Prix – Marketing Campaigns.

Muse Awards

Za dogodek MVM Future Talks smo prejeli platinasto in zlato nagrado, projekt MVM Edison pa je prejel dve zlati medalji.

BEA World – 2021

Bea World je najprestižnejše mednarodno tekmovanje iz sveta organizacije in produkcije dogodkov. Za organizacijo Svetovne lovske in naravoslovne razstave smo prejeli srebro v kategoriji Educational/Training Event.

BIX Best Customer Experience Award

Vsak dan in z vsakim projektom si prizadevamo, da bi naročnikom zagotovili storitve na najvišji ravni. Najzgovornejše priznanje za naš trud je nagrada Best Customer Experience, ki smo jo prejeli na VII. Trust Gala.
Visual Europe Group - logo
Visual Europe Adria

Address:
Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana

Phone number:
+386 31 747 353

E-mail:
slovenia@visualeurope.com

Odnosi z javnostmi:
slovenia@visualeurope.com

pályázatok